bedankt voor uw bijdrage!

Uitkomsten participatietraject

Dit najaar heeft u kunnen meedenken over de voorlopige invulling van de nieuwbouwplannen van Jansen Bouwontwikkeling B.V. aan de St. Antoniusweg/Bredeweg in Groesbeek. Zowel omwonenden als potentieel geïnteresseerden voor een toekomstige huur- of koopwoningen konden onder andere meedenken over de invulling van de directe woonomgeving, over de architectuurstijl en over de woningtypen die u graag terug wilt zien in de nieuwbouw.

Wij danken u, en de 120 andere inzenders, heel hartelijk voor uw inbreng. De ingestuurde ideeën en wensen worden door Jansen Bouwontwikkeling in samenwerking met de stedenbouwkundige en gemeente Berg en Dal ter harte genomen en indien mogelijk verwerkt in de definitieve planvorming.

De uitkomsten van de enquête en de eerste nieuwe uitwerking van de stedenbouwkundig opzet kunt u hieronder bekijken.

Aangepast concept stedenbouwkundigplan

Naar aanleiding van uw inbreng is de stedenbouwkundige opzet deels aangepast en ziet u hiernaast (rechts) staan. Met de aanpassing van het middelste rij woningen ontstaat een gevarieerder straatbeeld. Uit de enquête is duidelijk gebleken dat de woningtypen die in het eerste concept ingetekend zijn, ook voldoen aan gewenste woningtypen die u graag wilt terugzien op deze nieuwe woonlocatie.

Klik op de button hieronder voor de uitgebreide toelichting van de resultaten.

Als u de vorige versie van het stedenbouwkundigplan wilt bekijken, klik dan bovenaan in het menu op 'concept stedenbouwkundigplan'.

uitgebreide toelichting uitkomsten